Read More About the Founders' Website and Other Projects!

Share Link: Share Link: Bookmark Facebook Google Yahoo MyWeb Digg Myspace Reddit Technorati Stumble Upon Blogmarks Blinklist Fark Newsvine Diigo Propeller Faves Mixx Twitter LinkedIn GoogleBuzz Blogger TypePad GoogleReader

About The Founder

Ivan Stein, founder of Timeline 2012: The Movement

Ivan "Evon" Stein bắt đầu công ty đầu tiên của mình ở tuổi 26 và có kể từ đó được công nhận là một nhà lãnh đạo tự khởi động, doanh nghiệp, và co năng khiếu lãnh đạo tự nhiên với vai trò quản lý trực tiếp trong bảy công ty mới. Khả năng của ông về giao tiếp và trình bày rõ thông điệp của ông cho phép ông mở rộng kinh nghiệm của mình từ vai trò quản lý để viết kế hoạch kinh doanh, huy động tài chính, ngân hàng đầu tư, và sáng lập một số dự án kinh doanh. Ivan cũng được biết đến như là một sáng tạo và phát minh với bằng sáng chế trong lĩnh vực quang điện tử và các thiết bị máy móc trong lĩnh vực giáo dục.

Ivan thành đạt bằng Cử nhân Khoa học ngành Kỹ thuật điện và khoa học máy tính từ Đại học Connecticut vào năm 1984. 25 nghề nghiệp trong công nghệ năm của ông bao gồm: thiết kế mạch tích hợp cho ngành công nghiệp hàng không vũ trụ, cắt các thiết bị tiên tiến và gần đây nhất là người sáng lập và chủ sở hữu của một công ty máy tính bán lẻ và tư vấn.

Vào đầu những năm 90, Ivan bắt đầu một cuộc hành trình trên con đường để khám phá tâm linh và ngay sau đó, ông đã từ bỏ công việc của mình và bắt đầu hành thiền 10 giờ một ngày. Sau nhiều năm tiếp theo đó, Ivan đã được mở mang trí huệ mà đã trở thành nền tảng cho sự phát triển tâm linh của riêng mình và thông điệp của mình. Ngay khi ông ta chuẩn bị thoát tục và di chuyển đến Tây Tạng và trở thành một tu sĩ Phật giáo, ông đã đưọc mạc khải ra rằng con đường của mình là tham gia vào xã hội. Càng ngày ông đã nhận được sự quan tâm của nhiều người với thông điệp của ông và từ đó đưa ông đến con đường như một cố vấn tâm linh, giáo viên và giảng viên.

Ivan đã phát hành một loạt hội thảo 4 phần Chữa bệnh cho biểu hiện tích cực - Healing for Positive Manifestation và trong vòng 15 năm qua, ông đã đưa ra rất nhiều bài giảng trên vật liệu này và tiếp tục là một sinh viên và giáo viên trong thế giới của tâm linh.

As a consummate seeker and a person who has learned to question everything, Ivan found that the answers to his questions took him down a road that revealed more about the physical world than he ever imagined. As his discoveries grew, he found that people were interested in the topics of the polar shift, coming ice age, and the pattern of cataclysmic geophysical changes on Earth. With his scientific background and spiritual foundation, Ivan soon realized that his research was leading him to a balanced understanding of the events coming in our near future. Lecturing on these topics for over 10 years, Ivan recently took his message to the world with the creation of websites, videos, books, and DVD’s.

After a long and successful career in business, he sold his real estate holdings and his computer business in order to devote his full attention to his latest endeavors. With a passion to raise awareness and help as many people as possible through these challenging times, Ivan has founded Timeline To The Future, FaceBook2012, and Project TriStar.

Timeline To The Future provides truthful and scientific research, theories, and conclusions related to the possible and probable natural and man-made events including: social economic impacts, geophysical changes, and cosmic influences. Their goal is to awaken people to these realities and to assist people in preparing for these coming events.

FaceBook2012 a social network that is dedicated to the connection between like-minded souls who are seeking truth and answers about topics related to consciousness, sustainable communities, preparation, and the world around us. Their goal is to provide access to people and thought provoking forum topics in a supportive and nurturing environment.

Project TriStar is an off-the-grid sustainable community based on natural and universal laws and that is being developed to provide a safe, peaceful, spiritual living environment for those who understand the wide range of consequences we will experience in the very near future. Their goal is to provide access to a community that is based on concepts that are revolutionary and evolutionary in the world of future communities, and blueprints for others who are working to create their own community.

Here is a list of related websites:

http://www.timelinetothefuture.com
http://www.facebook2012.com
http://www.projecttristar.net
http://www.facebook2012.com
http://www.youtube.com/user/spiritman2012
http://www.youtube.com/user/timeline2012
http://www.youtube.com/user/news2012
http://www.youtube.com/user/projecttristar
http://www.timelinetothefuture.com/index.php/en/timeline-2012/about-the-founder
http://www.myspace.com/497329351
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=63564067
http://www.facebook.com/profile.php?v=info&ref=profile&id=1710087242
http://twitter.com/Spiritman2012
http://video.yahoo.com/mypage/video/6623963
http://www.veoh.com/users/Timeline2012
http://www.dailymotion.com/Timeline_2012
http://media.abovetopsecret.com/profile_media/Timeline2012/
http://www.angelgathering.com

 
Hiện có 431 khách Trực tuyến


2012 Bring It On Shirts #1

2012 Get Ready Mug #2

2012 Get Ready Mug #1
view more products by projecttristar visit Zazzle

Nếu bạng không đọc đuợc hoặc coi đuợc các băng thâu hình trên trang mạng này, xin cập nhật với những phần mềm duới đây để bổ sung phần mềm trên máy điện toán của bạn.